mandag 2. mai 2011

Hancock cupcakes og Pikekyss =sant !

Vi har endelig fått opplæring av en av Norges dyktigste damer på cupcakes-Ingrid Hancock Bjeknes fra Hancock cupcakes. Du har sikkert sett denne vevre unge dama på frukost tv eller i media ellers, hun har ikke bare et stort forretningstalent ,men er både søt, hyggelig og ikke minst engasjert !
Hun går fra å levere 2500 cupcakes i slengen, skrive bok, for så å tilbringe en lang kveld sammen med tre "garvede" husmødrene - for å lære oss å lage lekre cupcakes. Herlig!


Mange syns nok at frostingen er den største utfordringen med å lage disse lekre godbitene, men vi har blitt mye klokere..... det å få til en cupcake som er holdbar i mer enn 1 dag er en like stor nøtt. En cupcake skal være fuktig nok, og frostingen lett/ luftig og dekorert på den mest delikate måte - vi spiser med øynene !
Så vi brettet opp armene og hadde mye moro - det er visst ikke alt vi "gamlinger" kan........

Ingrid har sjenerøs delt av sin kunnskap og vi tør påstå at vi nå kan servere svært smakfulle og delikate cupcakes. Og følg med ! Til sommeren kan du kjøpe Hancocks egne ferdigblandinger som er knallgode , samt en lekker bok - alt dette vil du selvfølgelig finne hos oss!




Velkommen til bestilling på http://www.pikekyss.info/ , eller ring til Doktorgården i Slemmestad 994 82 092.

1 kommentar: