søndag 12. juni 2011

Er du kreativ ? kan du bli det ?

Vårt mål er at Doktorgården gjennom Pikekyss skal være et kreativt og inspirerende hus for alle som besøker oss ! Vi håper du får ideer til hva du har lyst å gjøre hjemme, hvilket antrekk du skal ha i selskap, hva du kan bruke dine gamle smykker til - eller kanskje rett og slett gi deg en "feelgood" opplevelse som holder ut dagen :) Vi driver med moter, interiør og andre salgsartikler for å ha et inntekstgrunnlag så vi kan holde på med det vi elsker- KREATIVITET! 

Vi ønsker at du skal kommer med de ting du lager, få inspirasjon gjennom miljøet hos oss, kurse deg, treffe andre kreative mennesker. Det er det samme hva du holder på med sy, strikke, male, treskjæring, dans, mat-ja hva som hest :).
(Under - kreativ kaffe latte)

Produserer du ting kan vi selge de videre enten som kommisjonsalg eller vi kjøper det og selger videre:

Strikket motorsykkel !
Spennende kurs til høsten er bla skinnfellkurs ,du lærer å sy og dekorere skinnfeller, barnepose etc, et fantastisk hådverk som har fått nytt liv .Vedic art (the heart painting), arbeid med spesifikke teknikker for å finne veien til deg selv og for så å uttrykke dette gjennom  bilder. I tillegg gleder vi oss vilt til å presentere vår nye smykkekolleksjon til høsten - da skal vi ha "ladies night" med bling !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar